Stranden

Befann mig under dagen på stranden och kom då att tänka på två stycken riktiga lirare som förgyllde allsvenskan för ett antal år sedan. Det handlar om sambalirarna Erik Johansson och Hans Blomqvist. Ingen av dem blev den stjärna som många förutspådde. Hasse besvärades under i stort sett hela karriären av skador och mittfältaren Erik Johansson var alldeles för ojämn i sina prestationer för att nå det absoluta toppskiktet i serien. Dock var båda två underhållande att beskåda när de hade sina bästa dagar och jag kan sakna sådana här lirare eller gamänger i dagens allsvenska. Martin Mutumba är en potentiell arvinge till de båda göteborgarna.  

***
Det finns betydligt mer spektakulära nyförvärv till den här säsongen, men frågan är om inte Omar Jawo måste betecknas som ett av de absolut bästa. Han har en tajming och en spänst som kommer hjälpa Gefle att undvika nedflyttning den här säsongen också Det brukar sägas att Nanne Bergstrand är expert på att hitta spelare som blomstrar ut i Kalmar, jag undrar om inte Pelle Olsson är minst lika bra.

***
Drygt 5000 åskådare på Örjans Vall igår, publikkrisen är långtifrån löst.

***
Imorgon är det ett antal intressanta matcher, som kommer att analyseras närmare under morgondagen.  

 

Kommentarer
Postat av: Max

Börjar det inte bli lite kallt på stranden? Tycker att dina tankar om Allsvenskan är något av det vettigaste som skrivs och hoppas på att du får tillbaka blogg-suget snart. Vad säger du om krisen i Hammarby? Känns som att man borde bygga om organisationen från grunden igen och titta på framgångsrika klubbar från mindre länder i Europa.

2009-05-16 @ 13:40:05
Postat av: Daniel

Väluppdaterad blogg...

2009-06-05 @ 21:38:45
Postat av: Besviken fan.

Vad har hänt med dig?

2009-08-17 @ 03:16:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0