Inlägg eller hörna vad blir det mest mål på?

Samuel Etoó kommer nästa säsong att spela fotboll i Uzbekistan. Ett mycket märkligt beslut av en spelare som på grund av skador hade en misslyckad säsong 07/08. Spelaren är dock bara 27 år och det känns lite tidigt att dra sig tillbaka och njuta av livet i Uzbekistan. En sak vi kan vara säkra på är att Etoó inte gär det här för välgörenhet utan med  allra största sannolikhet får han ett mycket fördelaktigt kontrakt. 

Elfsborg besegrade Halmstad igår, vilket gör att det fortfarande råder spänning i allsvenskan. Framförallt är det Elfsborgs defensiv som imponerar. Nyförvärven Lucic och Danielsson är värda oerhört mycket cred. Att vänsterbacken Florén går en ny vår till mötes har också bidragit mycket till Elfsborgs fina och stabila spel. Jag är relativt övertygad om att antingen Kalmar eller Elfsborg står som slutsegrare när allsvenskan summeras, om det nu inte händer saker under de två sista veckorna av silly season. 

Charlie Davies skyller förra säsongens misslyckande på dåliga matvanor. Häromdagen berättar han stolt att han börjat äta nyttigare. Ska det behöva ta ett år innan Hammarby inser att deras dyraste spelare någonsin äter skräpmat hela dagarna? Undrar förresten hur Milans ledning reagerar på bilderna av Ronaldos mage. Det skulle inte förvåna mig om vi sett det sista av Ronaldo på fotbollsplanen, för vem kan tänkas köpa en spelare som är så övergödd i mitten av juli?

Milan köpte ju förresten Ronaldinho nyligen så det kan hända att man satsar på lite mer "kraftiga" spelare...

Ännu ett dopingfall i Tour de France och cykelvärlden borde skämmas. Är det inte snart dags att lägga ner den där sporten?

Christian Olsson har klarat av maxbelastning på träning och förhoppningsvis gör han debut på DN-galan mästa tisdag. Då kommer jag sitta som klistrad frmför TV:n. Skulle inte förvåna mig ett dugg om världes bästa trestegshoppare slår till med ett hopp över 17 meter direkt. 

USA:s bästa spelare Abby Wambuch är skadad och kommer missa OS i Peking, ett rejält bakslag för jänkarna. Vid förra mästerskapet var det hon med sin styrka, målfarlighet och kämpaglöd som gjorde att USA gick så långt som de gjorde. Utan henne är det tveksamt om USA räcker hela vägen i kamp mot tyskor, kineser och förhoppningsvis svenskor.    

Lyssnade på "Hallå P3" i tisdags och där yttrade Linda Rosing följande. "Jag har alltid velat bli en kändis och har nått mtt mål". Samma sak skulle mycket väl kunna ha sagts av en idrottare som precis tagit en medalj i ett mästerskap eller nåt något annat mål i sin karriär. I Rosings fall innebär det dock att hon druckit sig redlös och haft sex i TV, alla har vi olika mål med livet.

AIK är på väg att kasta iväg den sista livlinan i kampen om det allsvenska guldet. Dulee Johnson är på väg att skriva på för ett israeliskt lag, utan honom kommer AIK få det jobbigt, mycket jobbigt.

Vem köper Pontus Farnerud? Ersätter han måhända Dulee Johnson i AIK?

Igår blev det 5 kilometer rodd och 30 minuters styrketräning, härligt att komma igång med träningen igen. 
 
Jens Lind har för övrigt ett fantastisk fint löpsteg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0