Änglar och demoner

Mustafa Mohamed comeback var fredagens glädjeämne. Nu kommer kvällstidningarna att börja skriva om medalj för Lysekilsbon, steget tid är dock väldigt långt. Tyvärr saknar Musse en egenskap som är väldigt viktig om du ska ta medalj i stora mästerskap, nämligen en vass spurt. Det var just bristen på det som gjorde att Musse missade medalj i senaste mästerskapet, efter att ha dragit i stort sett hela loppet. Hoppas att Musse har tagit lärdom av tidigare erfarenheter och springer mer taktiskt i Peking.

Robin Söder ser allt mer ut som den här säsongens största stjärnskott. Talangen har nu gjort tre mål på tre matcher och visar dessutom upp ett imponerande och moget spel. Roger Gustavsson verkar vara en tränare som vet hur man ska fostra och träna talanger. Dessuotm visar lagets stjärna Tobias Hysén gryende form, något säger mig att IFK kan ståta med en topp tre placering när säsongen är slut. Laget har kommit smygande och formen verkar bli bättre och bättre.

Matchcen mellan Sirius och Åtvidaberg var ingen höjdartillställning. Det märks en vesäntlig skillnad i tempo och skiklighet i jämförelse med de allsvenska lagen eller vad säger Norrköping, Sundsvall och Ljungskile?

Hammarby mot Örebro känns på förhand som den mest spännande matchen idag, vill Hammarby haka på guldtåget är det ett måste med tre poäng idag. Skdeläget har ljusnat för laget. Jag har en viss oro för att det här medför Sossehs sorti ur startuppställningen.

Spännande att se om GAIS fortsätter imponera, tre poäng mot Sundsvall känns inte som en omöjlighet.

1 Miljard för Kaka, herregud vilka pengar det är i fotbollsvärlden.

Elfsborg klarade på halvfart av Riga från Lettland och ser ut att kvalificera sig för UEFA-cupen. De senare åren har vi sett ett trendbrott , där de svenska lagen går lite bättre ute i europa. En mycket glädjande utveckling. 

Rykten placerar Mats Sundin i Vancover, är det någon svensk man unnar ett Stanley Cup guld är det Mats Sundin, som hela karriären varit trogen Toronto.

Vem har förklarat "kvart i tre ragget" bättre än Bruce Springsteen i Thunderroad med följande textrad?
Show a little faith there's magic in the night
You ain't a beauty but hey you're alright
Oh and that's alright with me 

Vad har det här med idrott att göra? Förmodligen ingenting, men ibland måste man få in lite Bruce Springsteen.

Jonas Björkman oh Robin Söderling känns som en rimlig medaljkandidat i Peking, oj vad svensk tennis skulle må bra av en framgång igen. 

Nästa inlägg kommer handla om "tjocke-Tomas", vem det är och vad som menas med begreppet återkommer jag till. 
  

Kommentarer
Postat av: Pontus

Mats Sundin har inte varit trogen Toronto hela sin NHL-karriär, han spelade 4 säsonger i Quebec mellan 1990-1994.

2008-07-22 @ 22:35:11
Postat av: mange

Han har varit trogen Toronto sedan 1994, aldrig bytt från laget trots att erbjudanden inte saknats.

2008-07-23 @ 14:36:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0