Mååååååndag

Jingblad, Cratz och nu Jingblad igen. Det går att utläsa en hel del av det här beslutet som IFK Norrköping tar. För det första att klubben är desperat, att de saknar pengar och att det är värre än kris i föreningen. IFK Norrköping är idag inget lag för allsvenskan. Föreningen har värvat spelare utan karaktär och utan någon form av hjärta för klubben de spelar för. För föreningen och deras supportrar är det bara att bryta ihop och komma igen. Tyvärr känns det mer och mer som föreningen är fotbollens svar på Leksand. En förening som inget annat gör än att skryta över sina forna framgångar och att alla vill se dem i högsta serien, men att de var längesen de visade upp någonting på planen.

Tonfisk, kyckling, makrill, ägg, oliver, banan och övrig fisk. Där har ni min huvudsakliga diet de närmaste månaderna. Den huvudsakliga träningsformen blir rodd. Beach 2009 here I come. 

Ikväll ser man fram emot klassikermötet mellan Malmö och Hammarby. Två lag med mycket att bevisa och krävande fans. Kan bli en intressant drabbning.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0