Game, set and match

Måndagens allsvenska möte mellan Helsingborg och Djurgården och gav oss ett antal svar. Helsingborg kommer vara med i toppstriden den här säsongen, Djurgården är inte så dåliga som tabellen och de senaste resultaten visar och Henrik Larsson är utan tvekan allsvenskans bästa spelare, när han är på det humöret. Den sprudlande och fantasifulla anfallsfotboll som laget från Sundets pärla visar upp är charmerande.

Världens bästa trestegshoppare kommer inte få möjlighet att försvara sitt OS-guld från Athen. Under gårdagens DN-gala hoppade han 17.00 trots skadeproblem och att han inte tävlat på ett helt år. Christian Olsson är en oerhört stor idrottsman, synd att han inte har kroppen som klarar av den belastning som krävs i tresteg.

Sanna Kallur tog det säkra före det osäkra och stod över gårdagens tävling, som jag ser det har vi bara ett guldhopp i friidrotten och det är Stefan Holm. Vem hade trott det för ett år sedan, att vi inte skulle ha fler förhandfavoriter?

Idag möts toppen mot botten i allsvenskan. Normalt sett är det tre enkla pinnar för Elfsborg, då laget på pappret är betydligt starkare än sina kompatanter, Det enda som talar emot Elfsborg är att man haft svårt mot bottenlagen hittils i serien.
 
Pontus Farnerud valde Stabeck, jag undrar om AIK vågar sälja Dulee Johnson nu?

TV4 sport visar orienterings-VM, rätthigheterna för de sändningarna kan inte varit dyra.....

Kalmar går som tåget, tre nya poäng mot Malmö och laget ser oerhört starkt ut. Framförallt imponerar man med en trevlig anfallsfotbol, inte alls det tråkiga Kalmar som myten säger.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0